Personeelsdiensten

WNK Personeelsdiensten biedt de volgende diensten aan:

Detacheren
Personeelsbemiddeling (v/h Begeleid Werken)
Inhouse Services (v/h Werken op Locatie)
• Beschut Werken
Ontwikkeling & Training

Hierin onderscheiden we vakgebieden als bijvoorbeeld:

Re-integratie
Groen & Reiniging
Schoonmaak
Post
Receptie
Facilitair

Productiediensten: montage en verpakking

Daarnaast biedt WNK u vele productiediensten. Werkzaamheden die u nu zelf uitvoert, maar waarvoor u soms de tijd of mensen niet heeft, kunnen we voor u uit handen nemen. Dit kan verpakkingswerk zijn, het samenstellen van mailings of productpakketten tot het assembleren of monteren.

In onze sociale werkplaats of bij u op locatie

Wij hebben de “handjes” en een machinepark tot onze beschikking waarmee wij graag voor u aan de slag gaan. Wij kunnen snel schakelen op uw productievraag in onze sociale werkplaats en alle werkzaamheden op een goede en sociale manier voor u verzorgen. Maar ook voor structurele uitbesteding van uw productievraag kijken wij graag met u naar de mogelijkheden. Lees hier meer over onze productiediensten

WNK-partner Lovechock: 

20160822-Lovechock7012 NW

WNK is tijdens de samenwerking echt een verlengstuk geworden van de missie van Lovechock om de wereld door middel van biologische, rauwe chocolade een stukje mooier te maken.
Wat betreft normen en waarden zitten WNK en Lovechock ook op een lijn; rekening houden met onze medemens en een verschil proberen te maken in ieders leven.
Dit alles in combinatie met kwalitatief werk en flexibiliteit draagt bij aan een zeer prettige samenwerking.