personeelstraining

Ontwikkeling & training

WNK Personeelsdiensten heeft mensontwikkeling in haar doelstelling staan en ondersteunt werkgevers bij het vergroten van de competenties van haar werknemers.
Sinds jaar en dag traint en ontwikkelt WNK Personeelsdiensten nieuwe medewerkers en medewerkers die tijdelijk extra ondersteuning nodig hebben.

Als werkgever kunt u ook gebruik maken van onze expertise en diensten op de volgende gebieden:

Mental Coaching
Dit is een snelle interventie om te onderzoeken welke (irrationele) gedachten en overtuigingen het functioneren ondermijnen.
Deze worden vervolgens omgebogen naar meer realistische overtuigingen en gedachten.

Kortdurende oplossingsgerichte interventies
Dit betreft een kortdurende oplossingsgerichte therapie, geschikt voor mensen met milde tot matig ernstige klachten ten gevolge van een psychiatrische stoornis (bijvoorbeeld ADHD bij volwassenen, depressie, angst of dwangstoornis).

Sterk naar Werk
Dit betreft maatwerktrainingen na overleg met de werkgever, variërend van weerbaarheidstraining, agressieregulatie tot het vergroten van het probleemoplossend vermogen.

Harrie Helpt
Uit onderzoek van CNV Jongeren en Vilans is gebleken dat wanneer een werknemer met een arbeidsbeperking goed wordt ondersteund door een naaste collega, de kans voor succesvol participeren op de werkvloer aanzienlijk wordt verhoogd. Om deze reden hebben CNV Jongeren en Vilans Harrie© in het leven geroepen. Deze methodiek helpt werkgevers de begeleiding van werknemers met een arbeidsbeperking goed te regelen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van krachten die al in het team aanwezig zijn.

Jobcarving
Dit is het creëren van een functie door (bij)taken uit verschillende andere functies samen te brengen tot één takenpakket dat past bij de mogelijkheden van een kandidaat met verminderde loonwaarde. Jobcarving neemt bovendien uw andere medewerkers eenvoudig maar tijdrovend werk uit handen. Met een Jobcarvingsonderzoek kunnen we met u bespreken of uw bedrijf mogelijkheden voor Jobcarving biedt. Op basis van gesprekken en observatie geeft WNK Personeelsdiensten advies over de mogelijkheden.

WNK Personeelsdiensten heeft gecertificeerde mental coaches, psychologen en Harrie-train-de-trainers in dienst, zij hebben uitgebreide ervaring in het trainen van cliënten, zowel individueel als in groepsverband.. Zij werken onder andere volgens de SKILLS methodiek van TNO, Harrie helpt methodiek en de Liberman methodiek van GGZ. Waar het voor specifiekere kennis en ervaring nodig is, wordt samengewerkt met externe opleidingsbedrijven.

Neemt u vrijblijvend contact op met ons Dienstencentrum voor meer informatie over de inhoud en onze tarieven.