facilitair medewerker

Voor werkgevers

Mogen wij ons bedrijf aan u voorstellen?
WNK Personeelsdiensten gaat graag met u in gesprek.

Naast het werkgeverschap voor medewerkers met een SW-indicatie houdt WNK Personeelsdiensten zich in de regio Noord‑Kennemerland bezig met de arbeidsre-integratie van werkzoekenden met een vastgestelde arbeidsbeperking. Dit in de context van de Participatiewet. De Participatiewet is ingegaan op 1 januari 2015. De kern van de Participatiewet is dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt hun werkgelegenheid niet meer vinden binnen de muren van de Sociale Werkvoorziening, maar zoveel mogelijk bij reguliere werkgevers. Dit betekent dat SW-bedrijven hun eigen infrastructuur hebben vervangen door het vinden van soortgelijke werkgelegenheid bij reguliere werkgevers.

WNK Personeelsdiensten is hiermee een dienstverlener voor werkgevers geworden.

Als dienstverlener voor werkgevers, biedt WNK Personeelsdiensten drie diensten aan. Bemiddelen bij het plaatsen van werknemers, detacheren van medewerkers en de inzet van complete teams inclusief begeleiding voor uitvoering van werkzaamheden binnen de infrastructuur van de opdrachtgever. Wilt u een toelichting op deze mogelijkheden? De mensen van WNK Personeelsdiensten gaan graag met u in gesprek.

Ferney display’s opzetten en afvullen 

wnk-ferney-displays-afvullen-opzetten

Ten behoeve van promotionele acties in de diverse vestigingen worden regelmatig kartonnen displays ingezet. Vestigingen ontvangen compleet opgezette en afgevulde displays welke direct in winkel/showroom kunnen worden ingezet.

In de praktijk bleken de logistieke werkzaamheden en het opbouwen van displays lastig te combineren. Ferney heeft WNK gevraagd deze werkzaamheden structureel te verzorgen, zodat eigen medewerkers zich kunnen richten op de logistieke kerntaken.

Bekijk de klantcase >