groenvoorziening

zoek

Buurmeester_wim

Meer weten? Heeft u een functie beschikbaar of wilt u meer informatie over individuele detachering? Neem dan voor een vrijblijvend gesprek contact op met:

Wim Buurmeester
06 108 03 811
w.buurmeester@wnk.nl

Personeel nodig? WNK detachering biedt de oplossing

Bij regionale bedrijven, van groot tot klein, heeft WNK Personeelsdiensten met succes kandidaten geplaatst op verschillende niveaus. Onze kandidaten hebben zeer verschillende achtergronden en opleidingsniveaus. De functies die zij bekleden zijn ook zeer divers. Denk bijvoorbeeld aan conciërge, beveiliger, catering/ horeca medewerker, productiemedewerker, winkelmedewerkers, administratief medewerkers, postbezorgers en zelfs een bakker (nadenken over een bijzondere detachering). Omdat de kandidaten individueel gecoacht, opgeleid en getraind worden, kennen wij ze goed en weten we precies wat hun mogelijkheden zijn.

Sociaal zonder risico

In de praktijk blijkt dat veel werkgevers best bereid zijn om iemand met een arbeidsbeperking aan de slag te helpen. Maar werkgevers hikken wel aan tegen de risico’s: Wat als het niet bevalt of als iemand ziek wordt? Ook zijn ze bang voor de administratieve rompslomp. Detacheren is hiervoor de perfecte oplossing. WNK Personeelsdiensten verlaagt de drempel om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt (tijdelijk) in uw bedrijf te plaatsen, door zoveel mogelijk voor u te regelen.

Detachering biedt de volgende voordelen:

  • Gratis proefplaatsing,
  • De kandidaat blijft in dienst van WNK,
  • WNK zorgt voor de loonbetaling, de ziektebegeleiding en de wettelijke verplichte afdrachten van salaris,
  • Bij ziekte wordt grotendeels geen detacheringsvergoeding doorberekend,
  • WNK zorgt voor goede persoonlijke begeleiding van de kandidaten middels jobcoach,
  • WNK zorgt voor administratieve begeleiding.