postsorteerder

zoek

Meer weten? Denkt u aan uitbesteden of wilt u meer informatie over Team detachering? Neem dan voor een vrijblijvend gesprek contact op met:

Wim Buurmeester
06 108 03 811
w.buurmeester@wnk.nl

Uw werkproces (deels) laten uitvoeren door WNK? Wij denken graag met u mee!

Met onze teamdetachering bieden wij u een groep van gemotiveerde medewerkers, bij voorkeur voor een langere periode.  Heeft u een situatie waarbij meerdere medewerkers ingezet moeten worden of wilt u uw werkproces (deels) laten uitvoeren door een groep gemotiveerde medewerkers? Dan zijn wij u graag van dienst. Wij zijn specialist in het overnemen van grootschalige bedrijfsprocessen. Of het nu gaat om productiewerk, montagewerk of logistieke werkzaamheden: wij doen het voor u, bij u op locatie.

Maatwerk oplossingen

Samen met u kijken we naar de mogelijkheden om een groepsdetachering succesvol in te zetten. Om u volledig te ontzorgen kunnen wij een leidinggevende inzetten die de groep aanstuurt en uw aanspreekpunt is. WNK biedt u een concurrerend maatwerk tarief. We stemmen de duur van de detachering en de grootte van de groep af op uw vraag. Wij zorgen voor de begeleiding en kunnen ook de leiding overnemen van het uit te voeren proces. Waar nodig zorgt WNK voor de vereiste opleiding en certificering van de medewerkers.

Wie gingen u voor?

  • Bij PostNL Pakketten: In een pakkettensorteercentrum van PostNL voert een groep sorteermedewerkers onder leiding van WNK leidinggevenden een deelproces uit.
  • Bij Stadswerk SW: Voor de gemeenten Heerhugowaard, Alkmaar en Langedijk werken meerdere groepen groenmedewerkers aan het beheer, aanleg en onderhoud van (openbaar) groen.
  • Bij PostNL Postbezorging: In de regio Alkmaar bezorgt een groep postbestellers de dagelijkse post voor PostNL.
  • Bij Vomar:  Op een groot aantal Vomar filialen in Noord Holland zijn diverse winkelmedewerkers werkzaam.

Op zoek naar medewerkers?

Doorloop alles wat er bij komt kijken in enkele stappen en ontdek de voordelen van detachering via WNK!

U zoekt personeel?

Via WNK kunt u kandidaten vanuit de Participatiewet, Wajong of met een WSW indicatie inzetten voor uw bedrijf. Als u kiest voor kandidaten vanuit WNK, draagt u bij aan een eerlijke, sociale en inclusieve arbeidsmarkt in de regio Alkmaar. Bovendien is het ook gewoon leuk en geeft het voldoening om mensen met een arbeidsbeperking in te zetten in uw organisatie.

Wij hebben kwaliteiten.

Onze kandidaten hebben talenten. Hiermee leveren ze een waardevolle bijdrage aan uw organisatie. Wanneer kandidaten eenmaal de juiste werkplek hebben gevonden, dan ontwikkelen ze zich tot zeer gemotiveerde en loyale medewerkers. De talenten passen goed bij werkzaamheden binnen productie en logistieke bedrijven, supermarkten, kringloopbedrijven en schoonmaakbedrijven. Ook zijn onze kandidaten vaak werkzaam in de zorg, groenvoorziening en op scholen in diverse uitvoerende rollen.

WNK maakt de ideale match.

Wij zijn in staat om uw vraag te vertalen naar de mogelijkheden van onze kandidaten. Wij zijn een specialist in het matchen, begeleiden en het detacheren van mensen met een arbeidsbeperking. Wij bieden een gratis proefplaatsing om in de praktijk te beoordelen of de match tussen kandidaat en uw organisatie de juiste is.

Voor een langdurige samenwerking.

Wij gaan voor een langdurige en waardevolle samenwerking. Zo bieden wij ù en de kandidaat continuïteit. Wij willen ondernemers in de regio laten ervaren hoe goed het voelt om iemand met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans te bieden. Wij bouwen aan een inclusieve arbeidsmarkt waar iedereen mee doet. Doet u mee?

Alles goed geregeld.

Wij maken het u makkelijk. Met onze detacheringsoplossing kunt u flexibel en met weinig risico’s met onze kandidaten aan de slag. De kandidaat blijft in dienst van WNK. WNK zorgt voor de loonbetaling, de ziektebegeleiding en de wettelijke verplichte afdrachten van salaris. Bij ziekte wordt grotendeels geen detacheringsvergoeding doorberekend. WNK zorgt kosteloos voor goede persoonlijke begeleiding van de kandidaten en uw organisatie middels jobcoaching.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze diensten? Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op!