Vacature

Information Security Officer (ISO)

36 uur per week

De organisatie Zaffier

De gemeenten Alkmaar, Dijk en Waard, Bergen, Uitgeest, Castricum en Heiloo gaan gezamenlijk uitvoering geven aan de Participatiewet, schuldhulpverlening, inburgering en minimabeleid. Waar dit nu door drie organisaties geregeld wordt, is er per 1 januari 2023 één organisatie: Zaffier. Door de krachten te bundelen kunnen we doelstellingen nóg beter behalen en helpen we méér inwoners te participeren. De nieuwe organisatie gaat bestaan uit zo’n 300 ambtelijke medewerkers en 1.000 medewerkers vanuit de WSW en Participatiewet.

Wat ga je doen?

Je gaat in een nieuw team Informatievoorziening & Automatisering (I&A) samenwerken met een informatiemanager, regievoerder, eerstelijnsondersteuners, functioneel- en applicatiebeheerders. Firewalls, back-ups, wachtwoord(beleid) zijn een paar voorbeelden van technische maatregelen die de organisatie neemt om de veiligheid van de informatie te borgen. Jij zorgt voor technische en organisatorische maatregelen om de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van de informatie te garanderen. Je waakt letterlijk en figuurlijk over de informatie van de organisatie. Je maakt beleid en houdt bewustwordingssessies voor medewerkers. Jij vervult een belangrijke rol bij de ontwikkeling en het beheer van nieuwe systemen, applicaties en infrastructuur. En je houdt toezicht op de in kaart gebrachte risico’s, de kaders van de organisatie en past de informatiebeveiligingsstandaarden ISO 27001 en ISO 27002 toe.

Wat neem je mee?

Bij voorkeur een afgeronde HBO-opleiding in de richting van Informatiekunde, Informatica of Bedrijfskunde met minimaal 3 jaar kennis van en ervaring met informatiebeveiliging en risicoanalyse/-beheersing, met het toepassen van de BIO (ISO 27001/27002) en ervaring met jaarplanning, risico audit en security incident, en (KPI-) rapportages. Je bent gecertificeerd voor CISM, CISA, CISSP of vergelijkbare certificaten.

Ons aanbod

Wij bieden je een afwisselende functie in een nieuw, ambitieus team waarin je veel ruimte krijgt voor eigen initiatieven en persoonlijke ontwikkeling. Het salaris bedraagt conform de cao SGO maximaal € 4.671 o.b.v. 36 uur per week (schaal 10). Je start met een arbeidsovereenkomst van 12 maanden en bij goed functioneren heb je zicht op een contract voor onbepaalde tijd. Daarnaast bieden wij een pensioenregeling bij het pensioenfonds ABP, een individueel keuzebudget (IKB) van 17,05% van jouw jaarsalaris (hetgeen je kunt uitkeren in verschillende vormen zoals extra salaris of verlof), flexibele werktijden en thuiswerkmogelijkheden.

Wil je meer weten of reageren?

Voor informatie kun je contact opnemen met Eelco Molenaar, Projectmanager I&A: 06-12337339.
Wil je reageren? Stuur dan je sollicitatie met motivatie naar Zaffier t.a.v. Frances Peterson, Adviseur HRM, f.peterson@wnk.nl. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op over de voortgang van de sollicitatieprocedure.

Voorelkaar_validate
WNK_pers-diensten-DEF_transp

Vacature: Information Security Officer (ISO)