Jij krijgt het voor elkaar

Bij WNK werken wij dagelijks aan individueel en teamsucces. Wil jij een stap doen in je carrière? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou. Ga er voor en solliciteer!

Vacature

Teamleider AanZ!

32 tot 36 uur per week

Aansturen, motiveren en corrigeren: Weet jij hoe je dit effectief aanpakt? Ben je een ster in samenwerken? En heb je kennis van productieprocessen. Dan gaan we graag met je in gesprek!

Het bedrijf

WNK Personeelsdiensten is een Re-integratie- en SW bedrijf in Alkmaar en Obdam. WNK Personeelsdiensten is er op gericht zoveel mogelijk mensen (weer) naar de arbeidsmarkt te brengen. Naast het werkgeverschap voor medewerkers met een SW-indicatie houdt WNK Personeelsdiensten zich bezig met de uitvoering van de Participatiewet. Ben jij de nieuwe Teamleider productie voor de afdeling AanZ! te Obdam? Als Teamleider geef je leiding aan en begeleid je ca. 20 medewerkers op de afdeling. Je doel is het tijdig en kwalitatief vlekkeloos laten verlopen van het productieproces. Werken op locatie is een onderdeel van AanZ!, Jij bent flexibel inzetbaar voor deze interne- en externe werklocaties.

Wat ga je doen:

Als Teamleider ben je dagelijks verantwoordelijk voor het plannen, organiseren en bewaken van de voortgang van de werkzaamheden. Je draagt zorg voor de werkverdeling, roosterindeling en roosteraanpassingen en controleert de kwaliteit en kwantiteit van de werkzaamheden. Met oog voor de individuele mens stuur je jouw team aan. Je geeft instructie en begeleiding bij de werkzaamheden. Signaleert knelpunten binnen het team en operationele processen en doet voorstellen voor verbetering van werkwijzen en procedures richting je collega’s en werkbegeleiders.
Naast operationele taken kent de functie ook administratieve taken. Je verricht diverse administratieve werkzaamheden waaronder de urenverantwoording, verlofadministratie en activiteiten rondom verzuimbegeleiding. Tevens lever je gegevens aan voor de bedrijfsadministratie. Je bent als teamleider verantwoordelijk voor de uitvoering van vastgesteld beleid w.o. het Arbo en Verzuimbeleid. Bij WNK is ons motto ‘’voor elkaar’’ dat betekent dat je, indien noodzakelijk, ook zelf meewerkt om het samen voor elkaar te krijgen.

Functie-eisen

  • VMBO (LBO+) werk- en denkniveau;
  • Ervaring met het effectief aansturen en begeleiden van medewerkers;
  • Affiniteit met een logistieke- of productieomgeving;
  • Affiniteit met de Sociale Werkvoorziening;
  • Behendig met computergebruik;
  • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid;
  • Resultaatgericht en een kei in plannen en organiseren;
  • Flexibel en kunnen samenwerken.

Ons aanbod

Een leidinggevende functie met een afwisselend takenpakket in een dynamische werkomgeving. Werkdagen zijn van maandag t/m zaterdag. Het salaris ligt tussen € 1.814,- en € 2.765,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek (Schaal 5 van de Cao SGO) Inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring.

Meer informatie of reageren

Geïnteresseerd? Stuur dan je schriftelijke sollicitatie vóór 10 januari 2022 aan WNK Personeelsdiensten t.a.v. Frances Peterson, Personeelsconsulent HRM, Hertog Aalbrechtweg 32, 1823 DL Alkmaar. Of via mail naar f.peterson@wnk.nl. Meer informatie over de functie kunt u krijgen bij de mevrouw Siska van Eijk, Werkbegeleider AanZ! telefoon: 06-10926473

Plaatsingsdatum

13 december 2021

Voorelkaar_validate
WNK_pers-diensten-DEF_transp

Vacature: Teamleider AanZ!