Jij krijgt het voor elkaar

Bij WNK werken wij dagelijks aan individueel en teamsucces. Wil jij een stap doen in je carrière? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou. Ga er voor en solliciteer!

Vacature

Teamleider Post

36 uur per week

Vind jij het leuk om leiding te geven en mee te werken in de postbezorging met medewerkers die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt? Ben jij flexibel en oplossingsgericht? Dan ben jij onze ideale teamleider!

Dit is WNK Personeelsdiensten:

WNK Personeelsdiensten is een Re-integratiebedrijf en SW-bedrijf dat er op gericht is zoveel mogelijk mensen naar de arbeidsmarkt te brengen. Naast het werkgeverschap voor medewerkers met een SW-indicatie houdt WNK Personeelsdiensten zich bezig met de uitvoering van de Participatiewet. Binnen de afdeling post zijn wij op zoek naar een teamleider.

Dit ga je doen:

Je bent verantwoordelijk voor de planning, het toewijzen van werk, instructie, controle en voortgang. Je begeleidt de medewerkers bij het uitvoeren van de werkzaamheden en indien nodig kan het ook zijn dat je de werkzaamheden (tijdelijk) overneemt. Je stimuleert, motiveert en coacht de medewerkers. Je onderhoudt samen met de werkleider contact met de klant over de uitvoering van de werkzaamheden. Je ziet toe op een veilige werkplek. Je draagt zorg voor de benodigde administratieve handelingen maar ook voor tijdig onderhoud van materieel zoals brommers, fietsen etc.

Dit ben jij:

  • Je hebt enige ervaring met het leidinggeven aan mensen;
  • Je hebt een goede oriëntatie vermogen om de stratenkennis van je werkgebied goed eigen te maken.
  • In het bezit van rijbewijs B;
  • Goede communicatieve vaardigheden en een positieve klantgerichte houding;
  • Beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift;
  • Zelfstandig, accuraat en een teamplayer;
  • Flexibele werkhouding, inzetbaar op dinsdag t/m zaterdag tussen 08:00 en 18.00 uur;
  • In het bezit van een VOG/NOR of geen belemmeringen om deze verklaringen te verkrijgen;
  • Je bent fysiek en mentaal in staat om voortkomende werkzaamheden in deze functie uit te voeren.

Dit biedt WNK Personeelsdiensten:

Een leuke en zelfstandige functie voor 36 uur per week met werkdagen van dinsdag t/m zaterdag. De functie valt arbeidsvoorwaardelijk onder functieniveau 5 van de CAO SGO. Inschaling is afhankelijk van kennis en ervaring.

Meer informatie of reageren

Reageren op deze vacature, neem dan vóór 1 juli 2022 contact op met Annabel Grooteman via a.grooteman@wnk.nl of voor nadere info, Johan Ootjers: 06-13540833

Plaatsingsdatum

13-6-2022

Voorelkaar_validate
WNK_pers-diensten-DEF_transp

Vacature: Teamleider post