Jij krijgt het voor elkaar

Bij WNK werken wij dagelijks aan individueel en teamsucces. Wil jij een stap doen in je carrière? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou. Ga er voor en solliciteer!

Vacature

Werkbegeleider Statushouders Locatie Post

32 tot 36 uur per week

Het bedrijf

WNK Personeelsdiensten is een Re-integratiebedrijf en SW-bedrijf in Alkmaar, dat er op gericht is zoveel mogelijk mensen (weer) naar de arbeidsmarkt te brengen. Naast het werkgeverschap voor medewerkers met een SW-indicatie houdt WNK Personeelsdiensten zich bezig met de uitvoering van de Participatiewet. De werkbegeleider is werkzaam binnen het onderdeel Post. De werkbegeleider ressorteert rechtstreeks onder de werkleider Post.

Functie-omschrijving:

De werkbegeleider Statushouders werkt in principe op locatie (in nader aan te wijzen postwijken) en begeleidt statushouders, doorverwezen vanuit Halte Werk en BUCH. Zij worden geobserveerd en begeleid/ opgeleid door de werkbegeleider. Voorafgaande hieraan wordt een leerbaarheids- taaltoets afgenomen.
Bij gebleken geschiktheid wordt een vervolgplan gemaakt met betrekking tot de arbeid- en ontwikkelmogelijkheden van de statushouder. Bij voldoende potentie wordt direct een arbeidscontract aangeboden als postbezorger bij WNK Personeelsdiensten. WNK werkt hiervoor samen met PostNL.

Wie ben jij

Je bent proactief en oplossingsgericht. Je houdt van een uitdaging met statushouders, die je soms met een andere creatieve benadering net een duwtje in de juiste richting kan geven. Dit doe jij binnen de geldende wet- en regelgeving zonder het organisatiebelang en het menselijk aspect uit het oog te verliezen. Je werkt klantgericht, je bent besluitvaardig en je kunt snel schakelen, plannen en organiseren. We vinden het erg belangrijk dat je dit alles doet vanuit praktische maar ook agogische benadering (op zo deskundig mogelijke manier begeleiden van mensen en groepen in hun psychosociale ontwikkeling).We zijn extra geïnteresseerd in je sollicitatie als Nederlands je tweede taal is, of als je zelf ooit ingeburgerd bent’

Functie-eisen

  • MBO werk- en denkniveau;
  • BHV certificaat; of de bereidheid om certificaat te halen
  • Ervaring in het begeleiden en coachen van statushouders
  • Kennis van Arbo en veiligheidsnormen; of de bereidheid om je dit eigen te maken
  • Bij voorkeur bekend zijn met en kunnen omgaan met diverse vormen van psychische handicaps
  • Ervaring met MS Office (Excel, Word & Outlook);
  • Goede Nederlandse én Arabische mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden
  • Rijbewijs B;
  • Initiatiefrijk en klantgericht;
  • Goed kunnen samenwerken.

Ons aanbod

Een leuke uitdagende functie. Je kunt de functie grotendeels vormgeven zoals jij het wilt. De werkdagen zijn van dinsdag t/m zaterdag. Salarisindicatie conform Cao SGO – schaal 7, inschaling afhankelijk van opleiding en werkervaring.

Meer informatie of reageren

Indien je geïnteresseerd bent in bovengenoemde functie kun je je schriftelijke sollicitatie vóór 3 december 2021 richten aan WNK Personeelsdiensten t.a.v. Annabel Grooteman, adviseur HR a.grooteman@wnk.nl Nadere informatie kun je verkrijgen bij John Schrader; j.schrader@wnk.nl of 06-26943446

Plaatsingsdatum

15 november 2021

Voorelkaar_validate
WNK_pers-diensten-DEF_transp

Vacature: Werkbegeleider Statushouders Locatie Post